Våra kurser

– under 2023

Under säsong erbjuder våra tränare ett gediget kursprogram. Boka in dig  på en eller flera av våra olika temakurser under säsongen och vässa specifika detaljer i ditt spel.

Kurserna för 2023 släpps här efterhand. Så hittar du ingen kurs som passar dig just nu så titta snart in igen för aktuellt kursutbud.

JOHAN HELLBERG

deWiz

Tempo: Från range till bana

DeWiz är ett nytt verktyg på marknaden som mäter ditt tempo vid varje slag. Under kursen kommer vi att träna ditt tempo på rangen följt av 9-håls spel på banan. Kursen syftar till att du ska hitta ditt bästa tempo och lära dig bibehålla det på banan för fler bra slag och mer glädje med din golf.
Obs. Du får låna en DeWiz under kursen av Båstad GK. 3-4 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 500 kr inkl. lunch

STEFAN CONDÈ

Coaching on Course

Du slår bra slag på rangen men spelar inte bra på banan. Det går bra när du spelar men din partner och kompis men när du spelar med obekanta eller i en tävling så låser sig spelet och du spelar sämre. Känner du igen dig Då är denna golfkurs något för dig. 3-4 deltagare.

Kursdatum 22 april, 29 april, 20 maj, 17 juni
Priset för golfkursen: 1 195 kr inkl. lunch

JOHAN HELLBERG

Öka din slaglängd

Golfsvingen är det absolut viktigaste verktyget för att du ska ha roligt och lyckas med din golf. Denna kurs syftar till att få en bättre förståelse för hur du kan utveckla din sving på ett effektivt sätt. Målet är att du ska slå längre och rakare med mindre energi. 4-10 deltagare.

Priset för golfkursen: 495 kr

JOHAN HELLBERG

Drawskola

En kurs för dig som har tröttnat på din slice! Under kursen kommer du få alla verktyg som behövs för att byta ut din slice mot en draw för längre och rakare slag. 4-10 deltagare.

Priset för golfkursen: 450 kr

HÅKAN SVENSSON

3-dagars kurs

Välkommen till en tredagars kurs på Båstad Golfklubb för såväl nybörjare som etablerade spelare. 6-10 deltagare.

Priset för golfkursen: medlem 3 000 kr, gäst 4 500kr inkl. lunch

Håkan Svensson

AimPoint Speed

I kursen AimPoint Speed kommer du lära dig vad som påverkar längden på din putt och hur du på ett mer vetenskapligt sätt kontrollerar detta. Systemet fungerar oavsett hastighet på greenen eller om det är en uppför eller nedförsputt. 2-4 deltagare.

Priset för golfkursen: 995 kr

Håkan Svensson

Titleist Wedgefitting

En kurs för dig som vill utveckla spelet runt green. Säkerställa att dina wedgar har rätt loft, lie och bounce. Vi mäter upp slaglängd med hjälp av Trackman för att optimera din längdkontroll och hittar de bästa wedgarna för din närspelsteknik. 2-4 deltagare.

Priset för golfkursen: 2 995 kr inkl. 1 st Vokeywedge

HÅKAN SVENSSON

AimPoint Express

Lär dig läsa greener med Aimpoint Express. En enkel och exakt metod som proffs på alla väldens tourer använder för att kunna beräkna hur mycket bollen kommer påverkas av lutningen på green. 2-6 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 295 kr

HÅKAN SVENSSON

Golfkurs på Båstad Golfklubb

5-7 maj i samarbete med Hotel Skansen Båstad

Välkommen till en tredagars kurs på Båstad Golfklubb för såväl nybörjare som etablerade spelare.

2 x övernattning på Hotel Skansen
2 x frukostbuffé och 2 x 3-rätters middag
3 x luncher på Båstad GK
3 x greenfee
Vagn & Rangebollar
Träning och spel med PGA Pro varje dag 09.00- ca 17.00

Priset för golfkursen: 7 595 kr

Bokas via kansli@bgk.se eller 0431-783 70

Medlem med eget boende* 3 000 kr
Gäst med eget boende* 4 500 kr

* exklusive övernattning, frukostbuffé och 3-rätters middag

JOHAN HELLBERG

Ladies Only

Gillar du att träna och umgås med andra kvinnor. Har du högre mål med din golf än vad du presterar, eller vill du bara få en bra genomkörare av hela spelet? Då är Ladies Only den perfekta kursen för dig. Välkommen till en heldag med träning, härligt sällskap och god mat. 4-8 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 095 kr inkl. lunch

STEFAN, SOFIA, ANNA

Ladies Camp Days

Varmt välkommen till två härliga träningsdagar där innehållet under dagarna kommer stärka din golfteknik, strategi och mentala förmåga. Du kommer garanterat ha riktigt roligt och hitta de nycklar du behöver för att utveckla ditt
golfspel. 16-24 deltagare

Priset för golfkursen: 2 895 kr inkl. lunch