Våra kurser

– under 2024

Under säsong erbjuder våra tränare ett gediget kursprogram. Boka in dig  på en eller flera av våra olika temakurser under säsongen och vässa specifika detaljer i ditt spel.

STEFAN CONDÈ

Vision 54

Upptäck din bästa golf. Syftet med denna kurs på en dag är att du som spelare ska bli mer medveten om hur du ska kunna spela bättre golf på banan. Upptäcka hur du kan hålla fokus på annat än teknik och resultat. Men också vad som kan hjälpa dig att nå dina mål och njuta mera av din golf på banan. 3-9 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 300 kr inkl. lunch

JOHAN HELLBERG

Öka din slaglängd

Golfsvingen är det absolut viktigaste verktyget för att du ska ha roligt och lyckas med din golf. Denna kurs syftar till att få en bättre förståelse för hur du kan utveckla din sving på ett effektivt sätt. Målet är att du ska slå längre och rakare med mindre energi. 4-10 deltagare.

Priset för golfkursen: 495 kr

JOHAN HELLBERG

Ladies Only

Gillar du att träna och umgås med andra kvinnor. Har du högre mål med din golf än vad du presterar, eller vill du bara få en bra genomkörare av hela spelet? Då är Ladies Only den perfekta kursen för dig. Välkommen till en heldag med träning, härligt sällskap och god mat. 4-8 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 200 kr inkl. lunch

JOHAN HELLBERG

Ladies Only – steg 2

En fortsättningskurs som inriktar sig mot spelstrategi och hur vi kan spara slag på banan genom att ta bättre beslut. Kursen består av träning på viktiga spelmoment under förmiddagen följt av 9-hål spel på banan under eftermiddagen. Välkommen till en utvecklande dag med träning, spel och härligt sällskap. 4-8 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 300 kr inkl. lunch

HÅKAN SVENSSON

AimPoint Express

Lär dig läsa greener med Aimpoint Express. En enkel och exakt metod som proffs på alla väldens tourer använder för att kunna beräkna hur mycket bollen kommer påverkas av lutningen på green. 2-6 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 500 kr

JOHAN HELLBERG

deWiz

Tempo: Från range till bana

DeWiz är en golfklocka som mäter din sving vid samtliga slag. Under kursen kommer vi lära oss att använda alla funktioner på rangen följt av 9-hål spel på banan för att mäta vad som kännetecknar dina bra slag. Kursen syftar till att öka förståelsen för din sving och ger dig verktyg för hur du ska träna framåt för fler bra slag och mer glädje med din golf. Under kursen får du låna en DeWiz av Båstad GK. 3-4 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 500 kr inkl. lunch

JOHAN HELLBERG

Drawskola

En kurs för dig som har tröttnat på din slice! Under kursen kommer du få alla verktyg som behövs för att byta ut din slice mot en draw för längre och rakare slag. 4-10 deltagare.

Priset för golfkursen: 500 kr

HÅKAN SVENSSON

3-dagars kurs

Välkommen till en tredagars kurs på Båstad Golfklubb för såväl nybörjare som etablerade spelare. Träning och spel med PGA Professional varje dag. 6-10 deltagare.

Priset för golfkursen: medlem 3 500 kr, gäst 5 000kr inkl. lunch

Vid önskemål om boende inkl. frukost och 3-rätters middag, pris 8 595 kr, kontakta kansli@bgk.se

Håkan Svensson

AimPoint Speed

I kursen AimPoint Speed kommer du lära dig vad som påverkar längden på din putt och hur du på ett mer vetenskapligt sätt kontrollerar detta. Systemet fungerar oavsett hastighet på greenen eller om det är en uppför eller nedförsputt. 2-4 deltagare.

Priset för golfkursen: 1 200 kr

Håkan Svensson

Titleist Wedgefitting

En kurs för dig som vill utveckla spelet runt green. Säkerställ att dina wedgar har rätt loft, lie och bounce. Vi mäter upp slaglängd med hjälp av Trackman för att optimera din längdkontroll och hittar de bästa wedgarna för din närspelsteknik. 2-4 deltagare.

Priset för golfkursen: 2 995 kr inkl. 1 st Vokeywedge

HÅKAN SVENSSON

Golfkurs på Båstad Golfklubb

3-5 maj i samarbete med Torekov Hotell

Välkommen till en tredagars kurs på Båstad Golfklubb för såväl nybörjare som etablerade spelare.

2 x övernattning på Torekov Hotell
2 x frukostbuffé och 2 x 3-rätters middag
3 x luncher på Båstad GK
3 x greenfee
Vagn & Rangebollar
Träning och spel med PGA Pro varje dag 09.00- ca 17.00

Priset för golfkursen: 8 595 kr

Bokas via kansli@bgk.se eller 0431-783 70.

Medlem med eget boende* 3 500 kr
Gäst med eget boende* 5 000 kr

* exklusive övernattning, frukostbuffé och 3-rätters middag

SOFIA EDMAN & JOHAN HELLBERG

Temakurser under Kristi Himmelsfärdshelgen

Utveckla ditt spel från tee och på green.

Drömmer du om att slå längre och rakare och sänka fler puttar? Då är den här kursen något för dig. Sofia & Johan går igenom de viktigaste nycklarna för en bättre bollträff och hur du skapar fart i svingen efter dina förutsättningar. I puttningen går vi igenom hur bollstart, längdkänsla och greenläsning hänger ihop för att du ska sänka ännu fler puttar! Kl. 09.00-12.00. 6-16 deltagare.

Priset för golfkursen:  795 kr

SOFIA EDMAN

Temakurser under Kristi Himmelsfärdshelgen

Utveckla ditt närspel runt green

Vill du komma närmre flaggan vid dina korta inspel och bli säkrare i ditt beslut kring läge och klubbval? Sofia går igenom de viktigaste nycklarna som du behöver för att hitta din bollträff i de korta slagen och hitta din strategi runt green. Kl. 13.00-16.00. 6-16 deltagare.

Priset för golfkursen: 795 kr

STEFAN, SOFIA, ANNA

Ladies Camp Days

Varmt välkommen till två fullspäckade träningsdagar med temat ”Every Shot must have a Purpose”. Stefan, Sofia & Anna leder träningen där du får träna teknik, strategi och mental träning för att ta ditt spel till nästa nivå. Som nyhet för i år ingår även coachning på banan 9 hål under fredagseftermiddagen. 16-24 deltagare

Priset för golfkursen: 2 900 kr inkl. lunch