Shop & Golfakademi

– förverkliga dina ambitioner med Båstad Golfakademi

Golfakademin på Båstad GK är mer än en träningsverksamhet – med ett genomtänkt koncept, den senaste tekniken och PGA Professionals hjälper vi dig att ta nästa steg och verkligen utveckla ditt spel.

På Båstad Golfakademi erbjuder vi professionell golfträning på alla nivåer, och vi har en stor junior- och lektionsverksamhet. Alla våra tränare är utbildade av PGA Sweden och ingår i ett brett nätverk av världens främsta Professionals. Med en kombination av sund golfteknik, rätt fysträning och golfutrustning som anpassas efter dig och din sving hjälper vi dig att öka längden och precisionen i slagen.

För att nå bästa resultat använder vi oss av den senaste tekniken. Vi tar vi fram personligt utformade uppvärmningsövningar och program för fysträning, med hjälp av TrackMan utläser vi viktig data för både klubba och boll.

Under lektionerna utgår vi alltid från ditt nuläge, din målbild och dina önskemål.

GALVIN GREEN

Armstrong

100 % vattentät jacka tillverkad av GORE-TEX Paclite® stretch samt utrustad med hellång dragkedja och kännetecknas av sin lättviktiga, extremt ventilerande och packbara design. ​ Det stretchiga materialet ger dig full rörelsefrihet. Fullpackad med funktioner som gör att du kan känna dig bekväm på golfbanan. Det här är den perfekta jackan för alla seriösa spelare!