Spela

– 36 hål i härlig miljö!

Båstad Golfklubb är en anläggning med två banor av skilda karaktärer – den traditionella Gamla Banan och den utmanande Nya Banan. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsområden är Båstad Golfklubb den perfekta platsen för en heldag med golf!

VÅRA BANOR

Gamla Banan

En klassisk parkbana som uppskattas av både medlemmar och gäster och erbjuder förutom vackra vyer över Bjärehalvön också en finish som inte lämnar något annat att önska. Banan har fem olika tees, från vitt till rött.

VÅRA BANOR

Nya Banan

En park/hedbana som spelas på ett område som ger den en speciell karaktär med betagande utsikt över Laholmsbukten. Banan har sex tees per hål och spelstrategin ändras markant beroende på vilken tee du väljer att spela ifrån

INFÖR DITT SPEL

Banstatus

Gamla Banan är stängd för säsongen.

Nya Banan är stängd tills vidare, öppnar igen 25/11.

  • Bollränna gäller alla dagar.
  • Gula klot motsvarar tee 54, röda klot motsvarar tee 46.
  • Utslagsmattor på korthålen.
  • Obligatorisk användning av slagmatta på HELA SPELFÄLTET.
  • Vid frost och/eller frusna greener gäller som alltid spel mot vintergreener oavsett om flaggorna sitter i eller ej på ordinarie greener. Sitter flaggorna ej i så är det spel mot vintergreener. Vänligen beträd ej greener som är vita av frost.
  • Efter ytterligare besiktning av våra banor tillåter vi tills vidare framförande av egen golfbil och golfmoped. Ingen uthyrning av klubbens bilar kan göras på grund av service av dessa.

Övningsområden

Bollmaskinen på rangen är stängd. Det finns ett hundratal äldre bollar tillgängliga för träning. Dessa plockas av spelaren själv. Endast utslag från matta är tillåtet.

Samtliga övningsområden är öppna.