Spela

– 36 hål i härlig miljö!

Båstad Golfklubb är en anläggning med två banor av skild karaktär – den traditionella Gamla Banan och den utmanande Nya Banan. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsområden är Båstad Golfklubb den perfekta platsen för en heldag med golf!

VÅRA BANOR

Gamla Banan

En klassisk parkbana som uppskattas av både medlemmar och gäster och erbjuder förutom vackra vyer över Bjärehalvön också en finish som inte lämnar något annat att önska. Banan har fem olika tees, från vitt till rött.

VÅRA BANOR

Nya Banan

En park/hedbana som spelas på ett område som ger den en speciell karaktär med betagande utskikt över Laholmsbukten. Banan har sex tees per hål och spelstrategin ändras markant beroende på vilken tee du väljer att spela ifrån

INFÖR DITT SPEL

Banstatus

Båda banorna är öppna med spel mot ordinarie greener.

  • Tidbokning alla dagar.
  • Tillfällig lokal regel – Lägesförbättring.
    När en spelares boll ligger på del av spelfältet som är klippt till fairwayhöjd eller lägre får spelaren ta lättnad utan plikt. Bollen får lyftas och rengöras. Innan bollen lyfts skall spelaren markera dess läge. Efter att bollen lyfts skall den placeras på en punkt på spelfältet inom en klubblängd från dess ursprungliga läge, dock ej närmre hål.

Övningsområden
Samtliga övningsområden är öppna.