36 hål i härlig miljö!

Båstad Golfklubb är en anläggning med två bra banor av skild karaktär -  den traditionella Gamla Banan och den utmanande Nya Banan. Med en bra restaurang, välsorterad shop och bra träningsmöjligheter är Båstad Golfklubb den perfekta platsen för en heldag med golf!

Gamla Banan

Den Gamla Banan är ritad av Hawtree & Taylor och öppnades 1930 som den andra 18-håls banan i Sverige. Banan har väl inbunkrade, ondulerade greener och få vattenhinder.

Gamla Banan är en parkbana som uppskattas högt av både medlemmar och gäster och erbjuder förutom vackra vyer över Bjärehalvön också en finish som inte lämnar något annat att önska.

Nya Banan

Nya Banan är ritad av Tommy Nordström och öppnades 1990. Det är en park/hedbana som spelas på ett område som ger den en speciell karaktär. Den har upphöjda snabba ondulerade greener och hårda täta fairways som slingrar sig genom öppna landskap.

Väl inbunkrade greener och vattenhinder belönar den taktiske spelaren. Nya Banan har varit värd för såväl internationella som nationella mästerskap.