Utbildning

Välkommen att utveckla din golf tillsammans med oss! Vi erbjuder träning för alla kategorier av golfare - från nybörjaren till elitspelaren.

På Båstad GK finns alla möjligheter att utvecklas, oavsett om du är nybörjare eller junior på jakt efter nya kunskaper eller en rutinerad golfare som vill förbättra din teknik och få ut mer av ditt spel.
Här finns en driving range med både mattor och grästees, ett närspelsområde med fantastiska förutsättningar och två puttinggreener att finslipa detaljarbetet på.

Vi som jobbar med utbildning på Båstad Golfklubb är Håkan Svensson, Stefan Condé Bjällroth och Johan Hellberg. Tillsammans har vi många års erfarenhet och vi brinner för att hjälpa spelare bli bättre och känna glädje men sin golf. Det spelar ingen roll om du har hållit på länge med golf och vill förbättra dig det där lilla extra slaget för att slå kompisen, eller om du aldrig ens har hållit i en golfklubba förut. Oavsett din nivå ser vi fram emot att hjälpa just dig! 

Vill du boka en lektion är du välkommen att ringa eller maila oss så hjälper vi dig att få en tid som passar dig. Lektionerna kan även bokas på www.golflektioner.se.

Varmt välkommen till en trevlig och givande verksamhet hos oss!

3 tips för att göra din lektion så bra som möjligt

  • Kom i god tid och värm gärna upp innan lektionen, så slipper du ta tid till det när lektionen startar.
  • Är det din första lektion? Då avsätter vi gärna 5 min av lektionen till att lyssna vad du har för mål med din träning. Det hjälper oss att tillsammans göra din träning så meningsfull som möjligt.
  • Kom förberedd, gärna med ett avgränsat område eller frågeställning som du vill ha svar på. Då blir lektionen mer konkret för din del och behöver inte bli så spretig.