Mat & Möten - På Båstad Golfklubb

Med sitt unika läge mitt på Bjärehalvön, som pulserar av liv framförallt under sommarmånaderna, och med en fantastisk historia i väggarna, blir detta en extra fridfull plats att landa på.
Ladda upp inför dagens runda eller varva ner efter en härlig golfdag, sjunk ner i en fåtölj antingen inne i vår lilla barlounge eller på vår inbjudande uteterass med utsikt över en av våra puttinggreener.

Maten, av noga utvalda råvaror behandlade med omsorg präglar vi våra rätter med rena, naturliga och okomplicerade smaker som vi själva uppskattar och vill dela med oss av här på Mat & Möten på anrika Båstad Golfklubb. Mat lagad med glädje och kärlek kan du vara säker på att du får hos oss! Service med värme och omtanke är honnörs ord för oss!

Vi serverar lunch, nya & klassiska rätter, ibland med internationella influenser.
Inspirationen hämtar vi från årstidernas växlingar och de råvaror säsongen för tillfället erbjuder.

Lunch med val av kött, fisk eller vegetariskt serverar vi dig vid bordet, ett stort antal smakrika salladsanrättningar, sillinläggningar, hembakt bröd & soppa tar du från vår buffé.
Detta mellan 11.30-14.00 måndag-fredag. Helglunch lördag och söndag mellan 11.30-14.00.

Ni kan alltid under våra öppettider också besöka oss för en fika med smörgåsar & bakverk!

Vi hjälper även till med catering, både för avhämtning och om du vill ha hjälp med middag hemma. Ska du ha fest, bröllop, konferens, även för detta har vi fina lokaler och service.

Hoppas vi ses på Mat & Möten!
Välkommen hälsar Ulrika Andersson & Andreas Jönsson

Har du frågor ring oss gärna på 0431-73124, boka bord gör du lättast via vår hemsida www.matomoten.se.
Beställ lunchmenyn direkt till din mail via vår hemsida.

”Vi är stolta över vår mat & vår höga servicenivå och vår vision är att Mat & Möten ska vara en av Sveriges absolut bästa restauranger på en golfanläggning, och på så sätt också hjälpa Båstad Golfklubb att fortsätta vara en ledande golfanläggning & ge alla besökare en förstklassig totalupplevelse!”