Stort startfält under Stora Damdagen!

Återigen fylldes Gamla Banan av ett härligt gäng golfdamer - detta år var det 76 tävlande uppdelade i en A- och en B-klass.
A-klassen spelade slaggolf och B-klassen poängbogey. Fördelningen utgick från två jämnt antal klasser.

Efter förmiddagens spel och lunch var det dags att ge sig ut på banan igen. Denna gång i nya konstellationer och nya bekantskaper.

Med inspiration från US Masters och Augustas inledande och lättsamma tävling gjordes en 9 håls bana med endast par 3:or. Kortaste hålet på 45 m och 180 m som längsta. Kul och inte lika krävande var betyget från de 60-tal som provade 2019 års scramble.

Under minglet fick man chans till smink- och makeuptips från Le Visage. Till middagen var det dags för prisutdelningen med ett fantastiskt och generöst prisbord tack vare alla sponsorer. Efter detta var det bara att njuta av Quinte och Vita Snäckans inspirerande modeshow - som visade både vardags- sport- och festkläder. Kvällens modevisning leddes återigen på ett professionellt sätt av Karin Bengtsson, VD på Båstad Turism & Näringsliv.

Här följer resultaten;

Extra tävlingen - Rakast och längst drive hade Helena Ingvarsson på Hål 9. Närmast hålet efter 2 lag på Hål 2 var Suzanne Gullander. Närmast hål på Hål 17 var Eva Lindberg.

Scramble tävlingen vanns av laget; Sheppard/ Kanth/ Hamilton/ Önnesjö som hade 20,1 netto följt av laget Lindberg/ Tedvik/ Andrén/ Kampmark på 20,6 Det gjordes 9 birdies där Suzanne Gullander stod för två av dessa.

Ett lucky-draw pris lottades ut till respektive klass. I A-klassen drogs Charlotta Perssons scorekort och i B-klassen var det Lisbeth Tessmars.

I singelspelet vann Aviva Sheppard A-klassen på det fina resultatet av 67 netto. På andra plats kom Lena Stavefelt Hansson på 70 netto.

B-klassens vinnare blev Lotta Hultberg på 40 poäng följt av Beth Trädgård med 37 poäng.
Se vidare resultat här:

Förhoppningsvis blir det också ett trevligt reportage i Svensk Damtidning då deras fotograf fanns med under minglet.

Återigen ett stort Grattis till alla pristagare och framför allt ett stort tack till dagens alla generösa sponsorer; Vita Snäckan, Le Visage i Båstad, Quinte, Yogayoy, PerPro Golfshop, JellyBean, Hallandsåsens Växtbutik, Sportshopen i Båstad, Kronans Apotek i Båstad, Båstad Tvål, IcaNära i Torekov, Wildlife Garden, Elisabeth Andrén Design, Style with Flowers, Design House Stockholm, Mat&Möten, Indigo Blue, Davida, Chamois och Båstad Golfklubb.

Kommentarer