Charlotte vann W.A Bolins

Dagen började med fint golfväder även om alla hade varit inne på olika vädersajter och sett att det skulle kunna komma åskväder och kraftigt regn. De flesta hann spela sina 18 hål med fina väderförhållanden, dock fick C-klassen som startade sist erfara att ibland har SMHI rätt i sina prognoser. I kraftigt regn och med fairways och greener mer liknande swimmingpooler fick tävlingen avbrytas då även åska fanns i luften. A- och B-klassen spelade klart utan besvär av vädret med fina resultat. I C-klassen bestämde alla som ej fullgjort sina 18 hål att ”ge upp” och avsluta tävlingen efter att de blivit anmodade att avbryta pga av ospelbar bana.

Prisutdelningen kunde till sist genomföras med Anita och Jaqueline Bolin närvarande som prisutdelare och generösa sponsorer av ett äkta ”ryskt” smyckesägg.

Årets vackra ägg i gröna färger vanns av Charlotte Bergsten Lagergren, B-klassen, med hela 42 poäng, andra plats i B-klassen gick till Margareta Bertmark, 38 poäng, följt av tredje pristagare Helena Ingvarsson med 37 poäng. I A-klassen, efter fint spel, vann Annika Bergengren med hela 40 poäng, tvåa blev Cathrine Eriksson med 38 poäng och trea blev Lena Stavenfelt Hansson med 38 poäng. C-klassens vinnare blev Lena Ohlsson med 35 poäng, på andra plats Anette Olsson med 32 poäng och trea Catharina Sandström Skiöldebrand med 31 poäng.

Hela 12 birdies blev det under tävlingen där Kina Alten stod för två! Tack WildlifeGarden för fina fågelpriser!

Tack alla som deltog och kämpade på i ösregnet och ett varmt tack till W.A Bolin för det fantastiska smyckesägget!. Ett extra tack också till Jellybean för priser till närmast hål på 4:an som vanns av Marianne Gabrielson och för längsta drive där Annika Bergengren tog hem det priset.

Kommentarer