Klubbsektion

Golf erbjuder ett livslångt idrottande där alla kan spela tillsammans - unga som gamla, man som kvinna, motionär som proffs, nya som rutinerade medlemmar.

Klubbsektionen hade 2019 sin premiär på Båstad Golfklubb. Vilket innebär att vi är unga och formbara. Syftet är att förena och samverka aktiviteter för damer, herrar och juniorer. Allt för att skapa dynamik, utveckling och inspiration till och ifrån varandra. Stort fokus är på den sociala aspekten med möten över tidigare kategorier.

Vi arbetar för att involvera nya medlemmar så snabbt som möjligt in i klubben. Det gör vi självklart tillsammans med ledningen. Vi berättar om tävlingar, aktiviteter och hur vi tillsammans kan utveckla vår klubb. Bland gamla och erfarna medlemmar behövs det ibland också friskas upp vad vi har för aktiviteter och hur man hittar bland nya golfvänner.

Inom sektionen finns representanter från dam-, herr- och juniorverksamheterna. Särskilda dam-, herr- och juniortävlingar återfinns självklart som tidigare alltid i våra tävlingsprogram. Då är vi fler som engagerar oss och vi skapar aktivitet- och projektgrupper med ansvariga.

Som vi i andra sammanhang har framfört är den sociala aspekten en viktig motor där vi söker aktiviteter med golf men även andra aktiviteter runt vår klubb och anläggning. Kom gärna med synpunkter och förslag på vad som du som medlem saknar eller vill att vi skall utveckla mera.

Ett tips, håll utkik efter nyhetsbreven eller på anslagen i receptionen där våra aktiviteter kommer att synas.

Väl mött till Båstad Golfklubb önskar Klubbsektionen!

Ledamöter i klubbsektionen

Anette Olsson

info@filbyter.se

0707-33 82 63

Niclas Jonasson

nicjonasson@gmail.com

0734-24 46 16

Johannes Persson

johannes@whitemedia.se

0705-69 15 60

Ove Högfeldt

ove.hogfeldt@icloud.com

0705-46 46 26

Åsa Paulsson

asa.m.paulsson@gmail.com

0705-93 91 00