Båstad Hickory Section

För att under trivsamma förhållanden regelbundet spela hickorygolf, träffas i klubbhusets bar efter avslutat spel och värna lite om det vi kan kalla vårt gemensamma golfhistoriska arv har vi bildat Båstad Golfklubb Hickory Section.

En sektion inom Båstad Golfklubb avsedd för historisk golf.
Samtliga medlemmar i BGK är välkomna – ta kontakt med oss genom att lämna in intresseanmälan i receptionen med adress och e-mail. Sedan kontaktar vi dig med mera information.

Båstad Golfklubb Hickory Section

Per Hagander, ordförande pehagander@gmail.com
Maxi Jahn, sekreterare maxi@maxijahn.com
Tomas Tedvik tedvik@telia.com

Hickoryspel (8-12 hål)

Måndagar kl. 18.00 på Gamla Banan. Samling puttingreenen vid restaurangen kl 17.30.
Häng med och låna klubbor av oss. Vi spelar 8-12 hål och hjälper dig gärna med att komma igång.
Bjäre GK har speldagar tisdagar samt Torekovs GK onsdagar.

Vår - 12/4-14/6
Höst - 9/8-4/10

Hickorydagen

Sektionen satsar än en gång för att kunna genomföra en hickorydag, en dag då ni alla som sett oss hickorygolfare och undrat så mycket över. Vad är det? Är detta givande? Ja det är både givande och roligt samt mycket bra för din egen moderna swing. Ni får då prova på spel på rangen samt ute på banan under några hål. Även klubbor kommer då att finnas för påseende. Datum kommuniceras senare.

Danish Hickory Championship

Datum 2021
29/5 på Helsingörs GK

Southern Hickory Tour

Spelas på de mest attraktiva banorna längst skånes kust.

Speldatum 2021:
Kika in på SHT:s hemsida för aktuella datum - http://southernhickory.se/