FÖRETAGARE SE HIT!

Kombinera reklam- och marknadsföring med aktiv motion och trevligt miljöombyte på Båstad Golfklubb.

BÅSTAD GOLFKLUBB ÄR ETT VÄLKÄNT VARUMÄRKE för de flesta golfspelare och bekräftas av det stora antalet greenfeegäster som besöker vår klubb varje år (ca 17.500 per år). En liten del, av vår verksamhet, finansieras genom reklamintäkter av hål-, trycksaks- och tävlingsannonsörer. I vår framtidsvision skall vi bli en av landets ledande golfklubbar med 36 hål. Och för våra annonsörer skall klubben fungera som det vattenhål stressade affärsmänniskor behöver för att skapa kreativa samarbetsformer tillsammans med sina kunder. Det skall också vara en plats där du kan profilera ditt företagsnamn/varumärke för ett större antal människor, många i beslutsfattande ställning. Syns man inte finns man inte! Vi skall också engagera oss i ditt företags personalvård och rekreationsbehov.

Intresserad?
Kontakta gärna Jörgen Kjellgren på telefon 0431-783 74.

Bjäre Kraft - Partner

www.bjarekraft.se
Håkan Eriksson, tfn 0431-44 99 01

Bjäre Kraft är ett modernt energi- och kommunikationsföretag som har sitt huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Vi sköter elnätet på Bjäre och förser både Ängelholm och Bjärehalvön med bredbandsförbindelse.

Båstad Gruppen - Partner

www.bastadgruppen.se
Thomas Svensk, tfn 0431-73200

Båstad Gruppen är idag en av Nordens ledande leverantörer av skydds- & yrkesskor, med försäljning via återförsäljare i hela Norden.

Djursholm Investment Group - Partner

Dr Nyhlén - Partner

Akutmedicin - Bemanning
Allmänmedicin- Bemanning

Friends of Executive - Partner

www.friendsofexecutive.se
Jimmy Oldén, tfn 0739-94 66 86

Friends of Executive driver ett exklusivt och professionellt VD nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning.

Genom professionell, personlig rådgivning i kombination med våra stödtjänster, nätverksgrupper och event skapar vi en värdefull plattform till dig som VD för att du skall kunna utvecklas, samt för att kunna upprätthålla pågående relationer med personer som kan stötta dig i din vardag.

Bland våra medlemmar finns meriterade och erfarna ledare med starka näringslivsprofiler och stora nätverk såväl nationellt som internationellt. Deras långtgående erfarenheter från näringslivet både som VD och i vissa fall som styrelsemedlem, adderar ett stort värde till nätverket. Detta i kombination med våra starkt stigande ledare skapar en dynamik till nätverket som enligt våra medlemmar är i absolut världsklass.

Det handlar inte bara om att lyssna på inspirerande talare eller läsa litteratur. Det handlar om att lära av andra och att lära av misstag, för någon har garanterat redan vandrat i dina skor och vet vad det innebär att vara där. Det handlar om att stötta, hjälpa och dela med sig till varandra, och det gör våra medlemmar inom Friends of Executive.

Handelsbanken - Partner

www.handelsbanken.se
Lars-Olof Ottosson, 0431-365841

Din lokala bank i Båstad.

Hotell Skansen - Partner

www.hotellskansen.se
Lars Henningsson, tfn 0431-55 81 00
Henrik Jönne, tfn 0431-55 81 03

Lindab - Partner

www.lindab.se
Thomas Niklasson, tfn 0431-850 00

Lindab skall utveckla, tillverka, marknadsföra och distribuera produkter och systemlösningar i tunnplåt och stål för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.

Office Management - Partner

www.officemanagement.se

Marcus Gabrielsson, tfn 010-858 50 25

Välkommen till OFFICE Management – en heltäckande leverantör inom dokumenthantering, IT tjänster, videokonferenslösningar, telefoni och kontorsmaterial. Med egen teknik- och supportpersonal levererar vi även kompetent och snabb service.

Riviera Strand - Partner

www.hotelrivierastrand.se