24:e året för Bjärerundan!

Bjärerundan avslutades för 24:e gången på Båstad GK den 24 september. Totalt spelas tävlingen 5 omgångar med start på Torekov den 27 augusti, Åkagården 3 september, Laholm den 10 september, Bjäre den 17 september och till sist på Båstad.

Tävlingen är mycket populär, inarbetad och bidrar därmed till stora startfält. Bara på Båstad tog vi emot 99 damer från 14 olika klubbar, fördelat på 36 A-klassare och 63 B-klassare. Båda klasserna spelar slaggolf.

Vinnare på Båstad i A-klassen var Suzanne Gullander på imponerade resultatet 66 slag netto. I B-klassen kom Marie-Louise Jacobsson från Laholms GK på 71 netto. Se övriga resultat här: https://mingolf.golf.se/Competition/1779631#/competition/1779631/results

De som har varit flitiga och därmed också visat bra resultat från samtliga omgångar var i A-klassen Lisbeth Winnerstam från Åkagården som vann på totalt 214 netto och i B-klassen vann Eva Odd från Laholm på 221 netto. Se bifogad pdf-fil med det totala resultatet nedan.

Nästa år blir det 25-års firande med avslutande omgång på Torekov. Vi från samtliga 5 klubbar laddar och har redan satt igång planeringen för detta jubileums år. Än en gång tack till vår grundare och initiativtagare Lena Jensen.

Kommentarer