Partners 2019

Bjäre Kraft - Partner

www.bjarekraft.se
E-post
Kontaktperson
Håkan Eriksson, tfn 0431-44 99 01

Bjäre Kraft är ett modernt energi- och kommunikationsföretag som har sitt huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Vi sköter elnätet på Bjäre och förser både Ängelholm och Bjärehalvön med bredbandsförbindelse.

Båstad Gruppen - Partner

www.bastadgruppen.se
E-post
Kontaktperson
Thomas Svensk, tfn 0431-73200

Båstad Gruppen är idag en av Nordens ledande leverantörer av skydds- & yrkesskor, med försäljning via återförsäljare i hela Norden.

Djursholm Investment Group - Partner

Dr Nyhlén - Partner

E-post
Akutmedicin - Bemanning
Allmänmedicin- Bemanning

Friends of Executive - Partner

www.friendsofexecutive.se
E-post
Kontaktperson
Jimmy Oldén, tfn 0739-94 66 86

Friends of Executive driver ett exklusivt och professionellt VD nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning.

Genom professionell, personlig rådgivning i kombination med våra stödtjänster, nätverksgrupper och event skapar vi en värdefull plattform till dig som VD för att du skall kunna utvecklas, samt för att kunna upprätthålla pågående relationer med personer som kan stötta dig i din vardag.

Bland våra medlemmar finns meriterade och erfarna ledare med starka näringslivsprofiler och stora nätverk såväl nationellt som internationellt. Deras långtgående erfarenheter från näringslivet både som VD och i vissa fall som styrelsemedlem, adderar ett stort värde till nätverket. Detta i kombination med våra starkt stigande ledare skapar en dynamik till nätverket som enligt våra medlemmar är i absolut världsklass.

Det handlar inte bara om att lyssna på inspirerande talare eller läsa litteratur. Det handlar om att lära av andra och att lära av misstag, för någon har garanterat redan vandrat i dina skor och vet vad det innebär att vara där. Det handlar om att stötta, hjälpa och dela med sig till varandra, och det gör våra medlemmar inom Friends of Executive.

Handelsbanken - Partner

www.handelsbanken.se
Kontaktperson
Lars-Olof Ottosson, 0431-365841 

Din lokala bank i Båstad.

Hotell Skansen - Partner

www.hotellskansen.se
E-post
Kontaktpersoner
Lars Henningsson, tfn 0431-55 81 00
Henrik Jönne, tfn 0431-55 81 03

Lindab - Partner

www.lindab.se
E-post
Kontaktperson
Thomas Niklasson, tfn 0431-850 00

Lindab skall utveckla, tillverka, marknadsföra och distribuera produkter och systemlösningar i tunnplåt och stål för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.

Lindvalls Chark

www.lindvallschark.se
E-post
Kontaktperson
Jan Lindvall, tfn 0433 - 795 03

Riktig korv smakar bäst hemma... eller på cirka 1000 andra ställen.

Office Management - Partner

www.officemanagement.se
E-post
Kontaktperson

Marcus Gabrielsson, tfn 010-858 50 25

Välkommen till OFFICE Management – en heltäckande leverantör inom dokumenthantering, IT tjänster, videokonferenslösningar, telefoni och kontorsmaterial. Med egen teknik- och supportpersonal levererar vi även kompetent och snabb service.

Riviera Strand - Partner

www.hotelrivierastrand.se
E-post
Kontaktpersoner
Marcus Bengtsson, 0703-01 24 46

Smålandsmunken - Partner

E-post
Kontaktperson
Anders Löwing, tfn 0459-800 19

Topflight AB - Partner

www.topflight.nu
E-post
Kontaktperson
Staffan Eliasson, tfn 0431-44 93 30

Topflight AB tillverkar för svensk industri, etiketter, skyltar, frontpaneler samt exklusiva emblem med prägling och/eller polyurethanebeläggning. Företaget producerar även komponenter i tunna folier, acryl och dubbelhäftande tejper för industriella applikationer. På vårt företag är kvalitet och miljö inget som några få sysslar med ibland utan något som alla gör hela tiden.

Torekov Hotell - Partner

www.torekovhotell.se
E-post
Kontaktperson
Marcus Bengtsson, tfn 0431-47 16 00